Filtrering

Vask produsent

Kabinettstørrelse

Vask materiale

Vask størrelse

Vask type

Vasker til stein benkeplate

Vi har valgt ut de mest populære kjøkkenvaskene fra kjente merker som er ideelle for benkeplater i stein. Utvalget inkluderer blant annet spesielt stilige Silgranit-vasker og praktiske rustfrie vasker for steinbenkeplater.

Vasker Det er 24 produkter.

Underkategorier

  • Rustfritt stål vasker

    Vasker i rustfritt stål

    Vasker i rustfritt stål passer perfekt sammen med benkeplater i naturstein. Den holdbare konstruksjonen og det elegante, moderne utseendet til disse vaskene har gjort dem til et populært valg. I tillegg er vasker i rustfritt stål motstandsdyktige mot riper, bulker og varmeskader – så selv om du bruker vasken aktivt hver dag, vil den fortsatt se flott ut! Med overflater som er enkle å rengjøre og et bredt spekter av tilgjengelige stiler, kan disse vaskene enkelt integreres i ethvert kjøkkendesign.

  • Silgranit vasker

    Silgranit vasker

    Silgranit vasker er det perfekte valget for benkeplater i stein. Den ikke-porøse overflaten forhindrer flekker fra skitt, olje og annet kjøkkenavfall. Takket være den avanserte patenterte formelen ser Silgranit-vaskene ikke bare bra ut – de varer også lenger. Så du kan nyte all bekvemmeligheten til en vask uten å gå på akkord med stil eller kvalitet. For alle som leter etter en enkel måte å oppdatere kjøkkenet sitt med et tidløst utseende, er Silgranit-vasker det beste valget!

Viser 1 - 24 av 24 produkter