Marmor benkeplater

Marmor benkeplater er førstevalg for mange når de skal designe kjøkken eller bad, på grunn av marmorens vakre og eksklusive utseende og materialets holdbarhet. Så hvis du er ute etter en plater som kan vare i mange år, så er benkeplater i marmor et virkelig godt valg. I tillegg har marmor et unikt utseende som ingen annen over...

Marmor benkeplater

Marmor benkeplater er førstevalg for mange når de skal designe kjøkken eller bad, på grunn av marmorens vakre og eksklusive utseende og materialets holdbarhet. Så hvis du er ute etter en plater som kan vare i mange år, så er benkeplater i marmor et virkelig godt valg. I tillegg har marmor et unikt utseende som ingen annen overflate kan konkurrere med. Så bruk av marmor er en god måte å tilføre luksus til hjemmet ditt.

More

Marmor Det er 6 produkter.

 • Carrara er en hvit marmor med grå marmorering. Polert og slipt Carrara marmor brukes som gulvfliser, veggplater, trappetrinn, baderomsplater og også som kjøkkenbenkeplater. Pris inkludert MVA 25%.

  3 677 NOK / m²
 • Verde Guatemala er en grønn marmor fra India. Polert eller slipt Verde Guatemala marmor brukes som gulvfliser, veggplater, trappetrinn, baderomsplater og også som kjøkkebenkeplater. Pris inkludert MVA 25%.

  2 585 NOK / m²
 • Pris inkludert MVA 25%.

  2 585 NOK / m²
 • 3 677 NOK / m²
 • Med MVA 25%. Begrenset tilgjengeligheten.

  1 173 NOK / m2 -40% 1 955 NOK
 • Med MVA 25%. Begrenset tilgjengeligheten.

  1 408 NOK / m2 -40% 2 346 NOK
Viser 1 - 6 av 6 produkter