Keramikk benkeplater

Våre keramikk benkeplater bevarer utseendet og skjønnheten gjennom årene og trenger minimalt
med pleie. Varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel er alt som trengs for daglig
rengjøring. Vi anbefaler likevel å bruke spesialrengjøringsmidler for stein, de gjør
renholdet enda enklere. Den keramiske benkeplaten trenger ingen impre...

Keramikk benkeplater

Våre keramikk benkeplater bevarer utseendet og skjønnheten gjennom årene og trenger minimalt
med pleie. Varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel er alt som trengs for daglig
rengjøring. Vi anbefaler likevel å bruke spesialrengjøringsmidler for stein, de gjør
renholdet enda enklere. Den keramiske benkeplaten trenger ingen impregnering.

Keramikk er svært varmebestandig og slitesterkt. Du kan sette varme kjeler og panner
rett på benkeplaten.

More

Keramikk Det er 80 produkter.

Underkategorier

 • Atlas Plan
 • Dekton

  Dekton benkeplater

  Dekton benkeplater er et populært valg for huseiere som ønsker å oppgradere benkeplatene for kjøkken og bad. Dekton er ikke bare et visuelt attraktivt materiale, men tilbyr også en rekke fordeler som andre materialer ikke kan tilby.
  For det første er Dekton utrolig slitesterk og vil ikke sprekke, flekke eller ripe. Dekton-benkeplaten er også UV-bestandig, noe som betyr at den ikke vil falme eller endre farge over tid. Den tåler en lang rekke temperaturer og skades ikke like lett som tre eller laminat.
  Dekton er også veldig lett å rengjøre. Den kan tørkes av med en fuktig klut, slik at du ikke trenger å bekymre deg for bruk av sterke kjemikalier som kan skade arbeidsflaten.

 • Nerostein Keramikk
 • Marazzi

  Marazzi benkeplater

  Marazzi benkeplater er laget av forskjellige materialer som kvarts, granitt og porselen. Disse materialene er ikke bare slitesterke og enkle å rengjøre, men også tilgjengelige i en lang rekke farger og stiler for enhver smak.
  Marazzi benkeplater er preget av slitestyrke og et flott utseende som ikke vil falme over tid. Dette er en av grunnene til at Marazzi benkeplater er et godt valg for alle typer kjøkken og bad. Marazzi benkeplater er ikke-porøse og enkle å vedlikeholde, materialet krever ikke bruk av spesielle rengjøringsmidler eller produkter og heller ikke spesiell pleie.

 • Nuovo Corso

  Nuovo Corso benkeplater

  Hvis du leter etter det perfekte benkeplatematerialet, bør Nuovo Corso stå øverst på listen din. Dette materialet er utrolig slitesterkt og lett å rengjøre, og dets vakre overflate setter et moderne preg på kjøkkenet eller badet ditt.
  I tillegg til et stilig utseende, tilbyr Nuovo Corso benkeplater flere andre fordeler. Nuovo Corsos benkeplate er slitesterk nok til å tåle riper og andre skader; dessuten er dette materialet ganske lett og virker ikke for tungt i hjemmet ditt.
  Nuovo Corso er kjent for sin fargeekthet, overflatene falmer ikke over tid. Dette betyr også at den ikke krever mye vedlikehold eller regelmessig polering.
  Med Nuovo Corso benkeplater får du et attraktivt og slitesterkt materiale som ikke bare ser bra ut nå, men som kan vare i mange år.

Viser 1 - 80 av 80 produkter