Nero Impala

På lager

Nero Impala stein benkeplate

Benkeplater til kjøkken og bad.

More details

3 232 NOK tax incl.

3 232 NOK per m²

 • 20 mm
 • 30 mm
 • 40 mm (limt kant)
 • polert

 • Beskrivelse

  Granitt har et svært høy skrap resistens og er dermed et utmerket valg for en kjøkken benkeplate. Avhengig av bruksgrad og steintype anbefales gjentatt behandling med impregneringsmiddel som er spesielt beregnet for naturstein - hvert år på lysfarget granitt og hvert andre år på mørk granitt. Lysfarget granitt benkeplater er impregnert på fabrikken. Granitt er varmebestandig. Hardheten på Mohs skala er 7.

  Opprinnelse

  Sør-Afrika

  Andre navn

  Bon Accord, Nero Africa

  Pris

  Beregn eksakt pris med vår priskalkulator. Alternativt kan dere oversende deres kjøkkentegning eller bare ringe oss. Oppmåling og montering inngår i prisen.


  Leveringstid

  Innen 2-3 uker fom ordrebekreftelse (etter utført oppmåling).
  Forutsetningen for en forsvarlig oppmåling og best mulig resultat er at kjøkkeinredningen (som benkeplatene skal ligge på og inntil) er montert (fast inntil hverandre og vegg), at skapene er i vater, og at vask/kokeplate/armatur (el.annet som krever en utskjæring inn i benkeplaten) enten er til stedet eller at modellbetegnelser på disse er tilgjengelig under oppmålingen.


  Vedlikeholdsfritt

  Våre benkeplater vil beholde sin varige glans og skjønnhet med minimal innsats til mange år. Varmt vann og en skvett med mild vaskemiddel er alt som kreves for å holde benkeplaten på sitt beste. Pleieprodukter spesielt utviklet for naturstein kan dog gjøre hele prosessen enklere og gi benkeplater en ekstra glans. Gjentatt impregnering er anbefalt, men nødvendig på lysfarget granitt. Mørk granitt krever ingen voksing. Behandling med impregneringsmiddel kan anvendes ved behov.


  Temperaturkontroll

  Granitt er både varmebestandig og ekstremt slitesterk. Imidlertid bør grytekluter eller gryteunderlag alltid settes mellom benkeplate og varmekilde.


  Selv vanskeligere flekker kan enkelt fjernes

  Livets uunngåelige søl og flekker kan vanligvis uten problemer bli vasket med såpe og vann.
  Mer gjenstridige flekker kan kreve en sparkel eller en ripefri skuresvamp.

  Det er viktig å være klar over at granitt som enhver annen overflate kan bli permanent skadet hvis den utsettes for sterke kjemikalier og løsemidler som kan skade dens fysiske egenskaper. Rengjør aldri granittoverflaten med produkter som inneholder trikloretan eller metylenklorid, for eksempel malingfjernere eller strippere.

  Produkter som inneholder oljer eller pulver kan etterlate rester og skal skylles grundig.

  Skulle deres benkeplate ved et uhell bli utsatt for noen av disse skadelige produktene, skyll øyeblikkelig med rent vann for å nøytralisere effekten.

  I fleste tilfeller vil eventuelle vanskelige flekker på en granitt benkeplate kunne fjernet med en flekkfjerner som er spesielt beregnet for naturstein.