Limestone Sand View larger
Limestone Sand

Limestone Sand

Bestillingsvare / Vi mottar materialet innen 2-4 uker etter bestilling

Limestone Sand stein benkeplate

Benkeplater til kjøkken og bad.

More details

5 377 NOK tax incl.

5 377 NOK per m²

 • 3240 x 1620 mm
 • 12 mm
 • 20 mm
 • 30 mm (limt kant)
 • 40 mm (limt kant)
 • slipt

 • Om Marazzi

  Marazzi er keramikkindustriens mest kjente varemerke, markedsført i over 140 land og anerkjent som synonymt med keramiske fliser av god kvalitet, et symbol på det beste i italiensk stil i interiørdesign. Marazzi ble stiftet i 1935 i Sassuolo, Italia – som snart ble et internasjonalt senter for produksjon av keramiske fliser.

  Marazzis design

  Uten mennesker er hjem, bygninger og byer ingenting annet enn tomme rom. I full bevissthet om dette har Marazzi i over 80 år designet og produsert keramiske flater der det praktiske møter skjønnhet, innovasjon perfeksjonerer tradisjoner og teknologien utvikles i samsvar med menneskenes behov. Marazzis eksklusive teknologiske metoder, høye standarder og troverdighet møter stil, god smak, lidenskap for keramikk og kjærlighet til skjønnhet. For der designet ender, begynner alltid følelsen.

  Marazzis produkt

  Marazzis stadige engasjement for stilfornyelse og forskning og utvikling innen produkt- og prosessløsninger har bidratt til å gi selskapet en teknologisk lederposisjon. I dag har Marazzi moderne produksjonslinjer og teknikker, og flere titalls teknologiske patenter som gjør det mulig å produsere de beste keramiske flisene både for hjem og bedrifter. Helt siden 1994 har Marazzi vært ledende i produksjonssektoren og oppnådde ISO 9001-sertifisering av sitt kvalitetssystem, fulgt av ISO 14001 miljøstyringssertifikat. Takket være optimalisering av energibruk, kontrollert avfallsbehandling og resirkulering av industrielt avløpsvann har Marazzi bidratt til å gjøre produksjonssyklusen for keramiske fliser til en sluttet sirkel som begrenser forbruket av naturressurser og reduserer miljøpåvirkningen.

  Marmor, granitt, betong og metall er en uendelig kilde til inspirasjon. Marazzi Grande tilbyr nå nye løsninger for benkeplater, inspirert av den fineste marmor, betongens taktile karakter eller metallenes mineraliske attraktivitet.

  Grande er en ny produktserie som tilbyr 12 mm tykke plater, beregnet som benkeplater for kjøkken og baderom, og for bygging av bord og møbler. For denne produksjonen har Marazzi bygd en ny fabrikk og montert nye produksjonslinjer, med teknologi på toppnivå. Dette gjør det mulig å lage både matte og polerte overflater som er enda mer slitesterke og smussbestandige enn hittil gjeldende industristandard.

  Produktet kan resirkuleres etter bruk, noe som reduserer den allerede lille miljøpåvirkningen. Det kan også brukes utendørs, for egenskapene påvirkes ikke av sollys. På Mohs skala er materialets hardhet 8, som til og med gjør det hardere enn granitt og kvarts som har 7 på skalaen.

  Pristilbud

  Prisen kan du beregne med kalkulatoren på hjemmesiden. Du kan også sende oss tegninger av ditt kjøkken eller bare ringe oss.

   Monteringstid er 2–3 uker fra tegningen bekreftes for produksjon. Ved oppmåling bør kjøkkenskapene være montert.

  Enkelt vedlikehold

  Våre benkeplater bevarer utseendet og skjønnheten gjennom årene og trenger minimalt med pleie. Varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel er alt som trengs for daglig rengjøring. Vi anbefaler likevel å bruke spesialrengjøringsmidler for stein, de gjør renholdet enda enklere. Den keramiske benkeplaten trenger ingen impregnering.

  Kniver og andre skarpe gjenstander skraper ikke opp den keramiske benkeplaten, men de kan gi benkeplaten et spor av metall som det kan være tidkrevende å fjerne. Vi anbefaler derfor å bruke skjærebrett.

  Varmebestandighet

   Keramikk er svært varmebestandig og slitesterkt. Du kan sette varme kjeler og panner rett på benkeplaten.