Breccia Imperiale

Bestillingsvare / Vi mottar materialet innen 2-4 uker etter bestilling

Breccia Imperiale stein benkeplate

Benkeplater til kjøkken og bad.

More details

 • 20 mm
 • 40 mm (limt kant)
 • polert

 • Utvinningsted: Brasil

  Breccia Imperiale er en brasiliansk kvartsitt med varierende fargetoner, hovedsakelig i varme nyanser som inkluderer rosa, krem, beige og gullfargede toner. Breccia Imperiale kvartsitt har et mønstret utseende med kontrasterende linjer og flekker, noe som gjør hver plate unik. Denne steinen egner seg godt for ulike interiørdesignprosjekter, og den er et populært valg for kjøkken- og baderomsflater og andre innredningselementer på grunn av sin holdbarhet og eleganse.

  Bildene vist i galleriet er illustrative. Hver kvartsittblokk har sitt eget mønster. Bakgrunnsfargen og hovedmønsteret er de samme, men avhengig av blokken, varierer materialet i både farge og mønster.

   

  Kvartsitt er en metamorfisk stein hovedsakelig bestående av kvarts, som dannes under høy varme og trykk. Den er kjent for sin ekstreme styrke og holdbarhet. Kvartsitt har en marmoraktig kornet overflate, men graniittens styrke, noe som gjør det til et vakkert og samtidig praktisk valg for benkelater

  Egenskaper :

  Varmebestandig

  Kvartsitt tåler temperaturer over 200 grader Celsius. Imidlertid kan varm fett etterlate flekker på overflaten. Derfor anbefales det å bruke en varmebestandig matte under gryter og panner som tas direkte fra komfyren eller ovnen.

  Flekkbestandig

  Hvis det virkelig skulle oppstå flekker på overflaten (for eksempel fra varmt fett), kan de fjernes med en spesiell steinpleieprodukter.

  Lav porøsitet

  På grunn av lav porøsitet oppfyller kvartsitt de strengeste hygienekravene og egner seg for direkte kontakt med mat.

  Slitasjebestandig

  En vanlig kjøkkenkniv bør ikke kunne lage riper på kvartsittoverflaten. For å unngå at kniven blir sløv og minimere risikoen for riper, anbefales det likevel å bruke en skjærefjøl.

  Mohs-hardhetsskala: 7/10

  Hvordan bestille benkeplater?

  Hvis det finnes tegninger eller målinger av benkeplater, kan du sende en forespørsel til vår salgsavdeling eller beregne prisen for benkeplater i Nerostein priskalkulatoren.

  Når kjøkkenskapene for benkeplaten er installert, avtaler vi tidspunkt for måling av benkeplatene.

  Måleteknikeren tar nøyaktige mål for benkeplatene og lager produksjonstegninger.

  Vi produserer benkeplatene i Nerostein-fabrikken.

  Installatørteamet leverer og monterer benkeplatene. Leveringstiden fra godkjenning av produksjonstegningene til installasjonen er 1-2 uker.