Double Black View larger

Double Black

Double Black

Bestillingsvare / Vi mottar materialet innen 2-4 uker etter bestilling

Double Black stein benkeplate

Benkeplater til kjøkken og bad.

More details

 • 20 mm
 • 40 mm (limt kant)
 • polert

 • Utvinningsted: Brasil

  Double Black kvartsitt er kjent for sin dype svarte farge, som ofte er aksentuert av ulike grå, hvite eller marmorlignende mønstre eller striper. Double Black kvartsitt er estetisk tiltalende og gir en elegant overflatefinish, og den kan brukes i en rekke interiørdesignprosjekter, inkludert kjøkken- eller baderomsflater.

  Bildene vist i galleriet er illustrative. Hver kvartsittblokk har sitt eget mønster. Bakgrunnsfargen og hovedmønsteret er de samme, men avhengig av blokken, varierer materialet i både farge og mønster.

   

  Kvartsitt er en metamorfisk stein hovedsakelig bestående av kvarts, som dannes under høy varme og trykk. Den er kjent for sin ekstreme styrke og holdbarhet. Kvartsitt har en marmoraktig kornet overflate, men graniittens styrke, noe som gjør det til et vakkert og samtidig praktisk valg for benkelater

  Egenskaper :

  Varmebestandig

  Kvartsitt tåler temperaturer over 200 grader Celsius. Imidlertid kan varm fett etterlate flekker på overflaten. Derfor anbefales det å bruke en varmebestandig matte under gryter og panner som tas direkte fra komfyren eller ovnen.

  Flekkbestandig

  Hvis det virkelig skulle oppstå flekker på overflaten (for eksempel fra varmt fett), kan de fjernes med en spesiell steinpleieprodukter.

  Lav porøsitet

  På grunn av lav porøsitet oppfyller kvartsitt de strengeste hygienekravene og egner seg for direkte kontakt med mat.

  Slitasjebestandig

  En vanlig kjøkkenkniv bør ikke kunne lage riper på kvartsittoverflaten. For å unngå at kniven blir sløv og minimere risikoen for riper, anbefales det likevel å bruke en skjærefjøl.

  Mohs-hardhetsskala: 7/10

  Hvordan bestille benkeplater?

  Hvis det finnes tegninger eller målinger av benkeplater, kan du sende en forespørsel til vår salgsavdeling eller beregne prisen for benkeplater i Nerostein priskalkulatoren.

  Når kjøkkenskapene for benkeplaten er installert, avtaler vi tidspunkt for måling av benkeplatene.

  Måleteknikeren tar nøyaktige mål for benkeplatene og lager produksjonstegninger.

  Vi produserer benkeplatene i Nerostein-fabrikken.

  Installatørteamet leverer og monterer benkeplatene. Leveringstiden fra godkjenning av produksjonstegningene til installasjonen er 1-2 uker.