Vedlikeholdssett for granitt (matt) View larger
Vedlikeholdssett for granitt (matt)

Vedlikeholdssett for granitt (matt)

På lager

1 500 NOK tax incl.

1 500 NOK per stk

 • Komplekt inneholder:

  • Steinvaskemiddel 200 ml
  • Nano Cream rengjøringspasta 200 g
  • Platinum Zip vedlikeholdsveske 200 ml
  • Gummihansker
  • Blå mikrofiberklut
  • Hvit klut
  • Rengjøringssvamp

   

  Steinvaskemiddel

  Allsidig nøytralt rengjøringsmiddel som passer perfekt for forrengjøring av alle overflater. Bruksanvisning: Spray rengjøringsmiddelet på overflaten og tørk av med den medfølgende hvite kluten. Når overflaten er ren, er det viktig å skylle bort eventuelle rester grundig med rent vann.

   

  Nano Cream rengjøringspasta

  Slipende pasta designet for å brukes på vanskelige flekker. Bruksanvisning: Rist flasken grundig før bruk. Rengjør overflaten med en ren klut. Fukt overflaten lett og påfør Nano Cream-rengjøringspasta på det skitne området. Gni forsiktig i sirkulære bevegelser med rengjøringssvampen. For spesielt vanskelige flekker, gjenta prosedyren uten å fukte overflaten på forhånd, og la produktet sitte på i 2-4 timer om nødvendig. Deretter rengjør du overflaten grundig med rent vann. Test produktet på en liten, ikke-merkbar overflate før bruk.

   

  Platinum Zip vedlikeholdsveske

  Løsemiddelbasert vedlikeholdsveske. Platinum Zip forbedrer steinens farge og beskytter den naturlige steinoverflaten mot absorpsjon av vann- eller oljebaserte stoffer. Noen naturlige steiner (marmor, kalkstein) forblir følsomme overfor sur korrosjon. Produktet er effektivt når det brukes i henhold til instruksjonene. Bruksanvisning: Bruk de medfølgende gummihanskene når du påfører vedlikeholdsvesken. Påfør ett lag Platinum Zip på en tidligere rengjort og tørr overflate med den medfølgende hvite kluten. La produktet tørke i 2-3 timer. Når det har tørket, fjern eventuelle overskytende rester med sirkulære bevegelser ved hjelp av mikrofiberkluten. På svært absorberende overflater kan du påføre et andre lag og gjenta prosedyren. Vedlikeholdsvesken virker innen 24-48 timer, hvorpå du kan fortsette å bruke overflaten som vanlig. Vedlikeholdsråd: Ikke bruk rengjøringsmidler som inneholder sterke syrer, alkalier eller løsemidler for å rengjøre overflaten. Bruk det medfølgende rengjøringsmiddelet i vedlikeholdskomplettet.