Om oss

Vi i Nerostein tror at uansett om naturstein, kompositt eller keramikk, stein er klart det beste materialet til kjøkken benkeplater. Stein er slitesterk, lekkert og praktisk. Den eneste ulempe fra tid til annen har vært dens pris – benkeplater i stein er dyrere enn markedets vanligste alternativ laminat. Vårt mål er å gjøre en steinbenkeplate mer overkommelig, å tilby en høykvalitets produkt til en rimelig pris. Nøkkelen til dette er effektivitet i produksjonen, som er bidratt av store mengder og bruk av beste tilgjengelig produksjonsutstyr.
Vår produksjon befinner seg i Estland, rett utenfor hovedstad Tallinn.
Vi i Nerostein tror på et høykvalitets produkt, som mest sannsynlig er en avgjørende nøkkel til markedsføring og vil hjelpe oss med å vokse.

Vårt selskap

Nerostein er et ungt selskap. Vi begynte først i mars 2015, men starten har vært utrolig vellykket. Per i dag produserer vi benkeplater til ca 600 kjøkken hver uke, og sitter dermed med bred kompetanse og posisjonen som markedsleder i Norden innen feltet. I tillegg til Finland, Sverige, Norge og Danmark har vi et sterkt fotfeste også i Storbritannia og Frankrike, og selvfølgelig også på vårt hjemmemarked i Estland.
For å garantere våre kunder kortest mulig leveringstid og best mulig resultat, har vi egne mannskap til både måling og montering i hvert land. I et produksjonsområde på 8000 kvadratmeter har vi 23 CNC maskiner, 4 vannstrålemaskiner og 5 kantpoleringslinjer. Vår produksjon er miljøvennlig. Vann fra produksjonsprosessen rengjøres og resirkuleres. Produksjonsavfall håndteres av sertifiserte partnere.

Vårt mannskap

Av de 310 ansatte jobber 150 i produksjon, 60 på kontoret og 100 som målere og montører.

Våre materialer

60% av Nerosteins produksjon lages av komposittstein, 10% av granitt og marmor, 30% av keramikk. I de kommende årene forventes andelen av keramikk-bestillinger å vokse. Vårt utvalg av naturstein inneholder de mest populære fargene fra verdens største steinbrudd.
I vårt komposittstein utvalg fins både premium merker som Caesarstone og Silestone, men også de mer økonomiske merkene som Technistone. Alle disse merkene bruker patentert utstyr av Breton og garanterer produkter av best kvalitet.
Til vårt keramikk utvalg har vi tatt med det sannsynligvis mest kjente varemerket Dekton av Cosentino og også Marazzi, som er verdensleder innen produksjon av høyteknologiske keramiske materialer.
 
   
Nerostein er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 28000 sertifisert.
 
Klikk på lenken for å se introduksjonsvideo Nerostein video