Micron View larger
Micron

Micron

På lager

Micron stein benkeplate

Benkeplater til kjøkken og bad.

More details

9 163 NOK tax incl.

9 163 NOK per m²

 • 3200 x 1450 mm
 • 12 mm
 • 20 mm
 • 40 mm (limt kant)
 • slipt

 • STELL OG VEDLIKEHOLD - KERAMIKK

  Materialegenskaper og -beskrivelse:

  De keramiske platene som Nerostein anvender er spesielt utarbeidet for de strenge kravene som gjelder for benkeplater på kjøkken. Materialet er fullstendig varmebestandig, smussbestandig, motstandsdyktig mot kjemiske produkter og skrammer. Det kan også brukes utendørs, for egenskapene påvirkes ikke av sollys. Hardheten er 8 på Mohs skala. Den keramiske platen er framstilt av naturlig leire og mineralfarger som presses og varmes opp for å produsere en benkeplate med gode egenskaper. Produktet er resirkulerbart, en bekreftelse på at at miljøfotavtrykket er lite. 

  Våre benkeplater bevarer utseendet og skjønnheten gjennom årene og trenger minimalt med pleie. Varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel er alt som trengs for daglig rengjøring. Vi anbefaler likevel å bruke spesialrengjøringsmidler for stein, de gjør renholdet enda enklere. Den keramiske benkeplaten trenger ingen impregnering.

  Kniver og andre skarpe gjenstander skraper ikke opp den keramiske benkeplaten, men de kan gi benkeplaten et spor av metall som det kan være tidkrevende å fjerne. Vi anbefaler derfor å bruke skjærebrett.

  Keramikk er svært varmebestandig og slitesterkt. Du kan sette varme kjeler og panner rett på benkeplaten.

  Hvordan bestille benkeplate?

  – dersom du har tegninger eller mål for benkeplatene, send en forespørsel til vår salgsavdeling eller regn selv ut prisen med Nerosteins priskalkulator.

  – når benkeplatenes underskap og ramme er montert, avtaler vi tid for oppmåling av benkeplater.

  – oppmåleren tar eksakte mål for benkeplatene og lager produksjonstegninger.

  – vi produserer benkeplatene ved Nerosteins fabrik. 

  – monteringsteamet leverer og monterer benkeplatene. Monteringstiden er 2–3 uker etter bekreftet bestilling.