Blue Pearl

På lager

Blue Pearl stein benkeplate

Benkeplater til kjøkken og bad.

More details

4 339 NOK tax incl.

4 339 NOK per m²

 • 20 mm
 • 30 mm
 • 40 mm (limt kant)
 • polert

 • Opprinnelse: Larvik, Norge. Blue Pearl er middels mørk, blågrå stein, med store «kvartsroser» i fargeplanet. På en polert overflate bryter disse rosene lyset slik at de noen ganger får klar blå farge. En populær stein til kjøkken benkeplater, men er også mye brukt som gulv paneler og fasader.

  Andre navn: Lys labrador, Labrador Light, Labrador Ljus, Labrador Blue Pearl, Blue Pearl GT.

  Flekk-, varme- og skrap resistent. Lav porøsitet, 0,2-0,3%.

  Beregn eksakt pris med vår priskalkulator. Alternativt kan dere oversende kjøkkentegning eller omtrentlige størrelser av platene til våre selgere, som setter opp et pristilbud til dere. Eller ring oss, slik at vi får foretatt en rask prisberegning via telefon.

  Leveringstid i serviceområder innen 2-3 uker fom ordrebekreftelse (etter utført oppmåling). Utenfor serviceområder avtales leveringstid separat.

  Vi anbefaler å bestille vask blant vårt sortiment, men selvfølgelig kan den også bestilles fra andre leverandører.

  Granitt er varme resistent og tåler temperaturer over 200 grader Celsius. Imidlertid kan varmt fett etterlate flekker i steinen. Dermed anbefales det å bruke gryteunderlag under gryter og panner som tas direkte fra ovnen eller varmeplaten. Hvis det allikevel oppstår flekker på benkeplaten, kan de i fleste tilfeller fjernes med spesielle midler for rengjøring av naturstein.

  En vanlig kjøkkenkniv bør ikke årsake riper i benkeplaten, men vi anbefaler allikevel å bruke skjærebrett til å beskytte kniven og minimere risikoen for ripedannelse.

  Granitt er egnet for direkte kontakt med matvarer. Takket være lav porøsitet, fyller også de strengeste hygienekrav.